Blogitekstien tekijänoikeudet säilyvät allekirjoittaneella. Verkkomaailmassa toisten tekstien kopioiminen on erittäin helppoa, muttei kuitenkaan sallittua. Toisten blogikirjoituksia ei saa kopioida myöskään sellaisenaan vailla lähdeviitettä. Jos aijot linkittää tekstini tai blogini muille sivuille, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voin varmistua käyttötarkoituksesta. Pitäisin sitä hyvänä tapana.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Syksy on kohta pulkassa :)

Hellurei!

Tässä on viime parina viikkona pitänyt niin kiirettä, että en ole tänne ehtinyt oikein kertoilemaan kuulumisia. Mulla on siis käynnissä tuo ympäristöoikeuden perusteet - kurssi, joka suoritetaan sillä viikonloppu luennoilla sekä oppimispäiväkirjalla, sitten tuo englanti on kohta suoritettu siitä puuttuu se suullinen esitys enää. Ja sitten sain sunnuntaina päätökseen tuon meidän rikosoikeden keissin.  Joten kohta alkaa olla kaikki koulujutut tältä vuodelta pulkassa! :) Voi olla, että en mene tuohon 16.12 olevaan tenttiin, mutta pitää nyt tarkemmin katsoa, että ehdinkö lukea siihen, kun tässä on kaikki jouluhärdellit pyörimässä samaan aikaan :)

Mun pitää ensi viikolla luonnostella tuo kevään lukkari, kun aijon sinne mahduttaa pari extrajuttuu, pitää vaan ensin saada lupa proffalta.

Vielä pitää perjantaina matkustaa Hämeenlinnaan viimeisen kerran (ympän kurssille), ja sen jälkeen pitää oppimispäiväkirja palauttaa 19.12, jos oikein muistan ulkoa. Sen jälkeen alkaa LOMA koulusta! :)

Nyt pitää virittäytyä linnan juhlia varten ja tiirailla, että mitä hirvityksiä siellä pukuina tänä vuonna nähdään, heh! :)

Mukavaa Itsenäisyyspäivää! :)